V pražské čtvrti Nové Butovice má vyrůst další architektonický unikát. Multifunkční 125 metrů vysoká věž Top Tower bude zdobená gigantickým 135 metrů vysokým vrakem lodi s vyhlídkou na svém vrcholu. Na projektu se podílí sochař David Černý a Tomáš Císař z ateliéru Black n‘ Arch. Výstavba má začít v roce 2021, dokončeno má být v roce 2024.

Novostavba za téměř dvě miliardy korun má vyrůst v místech, kde již stojí komerční a bytová výstavba od stejného developera Trigema. Najdeme zde například technologicko-informační centrum Cyberdog nebo plastiku Trifot obojí od Davida Černého. Novostavba naváže na téměř kilometrovou veřejnou pěší zónu z Nových Butovic do stanice Hůrka.

Samozřejmostí jsou byty v horních patrech a níže spíše kanceláře a kulturní centrum. Není tajemstvím, že bydlení zde nebude pro každého, ale očekává se zájem především občanů z rusky mluvících zemí, kteří u nás investují do nemovitostí na pronájmy. Lokalita je to opravdu krásná a jistě bude velice žádaná a ne levná pro Čechy.

Naše společnost registrovala  unikátní CZ domény vhodné pro tento developerský projekt nebo 3. subjektu pro název firmy nebo firemního emailu budovy v níž bude mít jednou sídlo nebo jako investiční příležitost držet naprosto unikátní CZ domény:

www.TOPTOWER.cz

www.TOP-TOWER.cz

Akciové společnosti TRIGEMA je poskytneme za výměnnou reklamu na jejich obsahu trvale smlouvou ZDARMA.

Podívejte se na to VIDEO - rozhodně to je velice dobrý reklamní počin od českého developera - apokalypsa je dobré téma a jak je to zpracované - zde nikdy neodhadnete, co bude za chvíli, a proto se dodíváte do konce se zábavnou pointou, - kdy zjistíte, že to je vlastně komerční záležitost. Doporučuji shlédnout:

Zdroj a foto: Designmag.cz